dimarts, 29 de desembre del 2009

Hola Fugas;

El passat 3 de novembre amb la Imma vem aprofitar per pràcticar la lectura en veu alta, ja que en el nostre seminari no ho hem fet.

Tot el grup de seminari ens vem reunir a la segona hora amb la Imma i un per un vem fer la lectura que haviem preparat, els altres mentre un llegia escoltavem la seva lectura i al final li deiem els defectes, per tal de que aeusta persona pogués millorar i nosltres al mateix temps poguessim rectificar els nostres errors. Tot i que no ens va donar temps a llegir a tots en una hora va ser una classe molt útil per tal de poder veure els nostres errors i rectificar-los.

Jo vaig escollir un petit text sobre la amistat, a continuació te'l adjunto:


"Algunes vegades les persones arriben a les nostres vides, i ràpidament ens adonem, que això passa per que deu ser així. Per a servir un propòsit, per a ensenyar una lliçó, per a descobrir qui som en realitat, per a ensenyar-nos on desitgem arribar.

Tu no saps qui són aquestes persones, però quan fixes els teus ulls en ells, saps i comprens que ells afectaran la teva vida d’una manera profunda.

Algunes vegades et passen coses que semblen horribles, doloroses i injustes, però en la realització entens que sense que superis aquestes coses, mai haguessis realitzat el teu potencial, la teva força, o el poder del teu cor.

Tot passa per una raó en la vida. Res succeeix per casualitat o per la sort. Malalties, ferides, l’amor, moments perduts de grandesa o de pures ximpleries, tot ocorre per a provar els límits de la teva ànima. Sense aquestes petites proves la vida seria com una carretera, suau i llisa.
Una carretera directa sense rumb a cap lloc, plana còmoda i segura, mes entelada i sense raó.

La gent que coneixes afecten la teva vida, les caigudes i els triomfs que experimentes creen la persona que ets. Encara es pot aprendre de la dolentes experiències. És més, potser siguin les més significatives en les nostres vides.

Si algú et fereix, et traeix o trenca el teu cor li dónes gràcies perquè t’ha ensenyat la importància de perdonar, de la confiança, d’anar més en compte quan l’obres el teu cor. Si algú t’estima, estima’ls tu a ells, no perquè ells t’estimin sinó perquè t’han ensenyat a estimar, i obrir el teu cor i els teus ulls a les coses petites de la vida.

Fes que cada dia conti, i aprecia cada moment, a més d’aprendre de tot el que puguis aprendre, perquè potser més endavant no tinguis l’oportunitat d’aprendre el que has d’aprendre d’aquest moment.

Entaula una conversa amb gent que no hagis dialogat mai, escolta’ls i para atenció.

Permet enamorar-te, alliberar-te i posar la teva vista en un lloc ben alt. Mantingues el teu cap enlaire perquè tens tot el dret a fer-ho.

Repeteix-te a tu mateix que ets un individu magnífic i creu en tu mateix!
Sinó creus en tu mateix ningú més ho farà tampoc. Crea la teva pròpia vida, troba-la, i després viu-la....!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada